Campaments d'estiu al Regne UnitCampaments d'estiu al Regne Unit.

CURSOS INTENSIUS D'ESTIU IMPORTANT!

Comença l'estiu de forma ideal aprenent anglès, francès, rus i alemany durant el mes de juliol. Oferim cursos adaptats al teu nivell i necessitats.

Característiques:

 • Grups reduïts: de 4 a 9 alumnes.
 • Professors nadius i amb experiència.
 • Prova de nivell necessària abans de l'inici del curs, excepte en nivells inicials.
 • Els horaris varien en funció dels diferents grups i nivells
 • Grups de 3 hores de classe diàries de dilluns a dijous. Un total de 48 hores de curs per 320€.
 • Grups de 2 hores de clase diàries de dilluns a dijous. Un total de 32 hores de clase per 215€.
 • Matrícula gratuïta y material inclòs en el preu.
 • Idiomes: Anglès, francès, rus y alemany.
 • Aconsegueix 15€ de descompte si fas la inscripció abans del 31 de maig.

Dates: del 2 al 26 de juliol.

CASALS SETMANALS D'ESTIU LEARN ENGLISH WITH FUN!

Aprèn anglès, fes nous amics, viu aventures i converteix-te en el protagonista de la teva pròpia pel·lícula!

Les vacances d'estiu són molt esperades per tots els nens, l'immens temps lliure de què disposen suposa una infinitat de diversions però també una aturada de gairebé 3 mesos en els estudis. Idiomes Macdaid ha preparat un programa per a nois i noies d'entre 5 i 12 anys en el qual es combina l'aprenentatge de l'anglès i la diversió amb l'objectiu que els nens gaudeixin de l'estiu alhora que aprofundeixen amb l’us de l’idioma.

Es tracta de casals setmanals on els alumnes seràn separats per grups d’edat i nivell. El programa inclou classes d'anglès adequades al nivell i edat de cada alumne i divertides activitats com jocs, cançons, manualitats i, fins i tot, el rodatge d'un curtmetratge en anglès: una fantàstica i divertida oportunitat per millorar la confiança en l'expressió oral dels participants.

A més hi haurà excursions per la ciutat on els nostres professors ensenyaràn diferents llocs de la ciutat als nois, actuant com a guies turístics en anglès, una divertida formula de conèixer nou vocabulari i enfortir la comprensió auditiva. Finalment, els alumnes aniran un dia a la piscina perquè puguin practicar esport.

Els transports, la piscina, el material i l'esmorzar diari estan inclosos en el preu així com el menjar.

Programa:

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
09:00 a 11:00
English classes
English classes
English classes
English classes
Rodatge de cine

11:00 a 11:30

Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
11:30 a 14:00
"Fun activities"
Excursió
Piscina
Rodatge de cine"
Gran excursió

Preus:

 1. Plan A, 115€/setmana: Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00.
 2. Plan C, 52€/setmana: Només classes, dilluns a dijous de 09:00 a 11:00.

Dates:

 • Del 2 al 6 de juliol.
 • Del 9 al 13 de juliol.

NOTA: La entrega o recollida dels nens fora de l'horari previst és possible (consultar).

CAMPAMENTS D'ESTIU EN EL REGNE UNIT

Com cada any, els estudiants d'Idiomes Macdaid tenen l'oportunitat d'aprendre anglès a campaments del Regne Unit mentre coneixen joves de tot el món. Aquest any els campaments tindran lloc al Queen Mary University of London.

El programa inclou classes d'anglès i molt més. Els estudiants tindrán allotjament d'alta qualitat en habitacions individuals a prop del centre de la ciutat de Londres. Es realitzaran 15 hores de classe d'anglès a la setmana, en grups adaptats al nivell de cada alumne i una infinitat d'activitats de tot tipus, incloent esports i visites turístiques guiades a llocs històrics de Londres així com a les ciutats de Brighton i Cambridge.

Els nois i noies tindran l'oportunita de viure fantàstiques aventures en un entorn natural i interactuant amb estudiants de tot el món amb els que podràn practicar anglès. Un responsable de MacDaid Idiomes viatjarà amb els participants.

Preu: 695 lliures esterlines per setmana, inclou classes d'anglès, 7 nits al campament, menjars, excursions i activitats. No inclou els desplaçaments fins al campament.

Del 8 al 22 de juliol.

VIATGE A GAL·LES, CHESTER I LIVERPOOL

Pluja, pintes, xai i fish and chips! Aquests han estat els nostres companys de viatge en l'última aventura de MacDaid Idiomes en terres de parla anglesa. Però els companys més importants han estat els nostres alumnes més intrèpids que han desafiat els elements del temporal i han gaudit de 5 fantàstics dies al nord de Gal·les i l'oest d'Anglaterra. Els castells del nord de Gal·les, els fantàstics paisatges del parc natural de Snowdonia, la ciutat medieval de Chester i Liverpool han estat les destinacions d'aquest any. Podeu gaudir de les millors imatges al nostre Facebook.