QUE NO S'ATURI EL TEU ANGLÈS!

Aquest estiu posem tots els mitjans perquè puguis seguir aprenent anglès amb nosaltres: classes en línia i presencials; classes per a nens i per a adults; cursos intensius mensuals i casals setmanals; classes grupals i també particulars. Tot això amb els nostres professors de sempre i prenent totes les mesures per garantir la teva seguretat. Ens entusiasma ensenyar, Vols aprendre amb nosaltres aquest estiu?

CURSOS INTENSIUS D'ESTIU PRESENCIALS

Comença l'estiu de forma ideal i aprèn anglès amb MacDaid Idiomes. Oferim cursos adaptats al teu nivell i necessitats. Aquest any a més de cursos a les nostres instal·lacions en grups molt reduïts, també oferirem cursos online perquè puguis aprendre des de casa.
Característiques:

  • Professors nadius i amb experiència.
  • Prova de nivell gratuïta i necessària abans de l'inici de curs excepte en nivells inicials.
  • Horaris: els grups d'adults seran per les tardes i els d'adolescents pels matins, l'horari exacte dependrà del nivell de cada alumne.
  • Grups de 2 hores de classe diàries de dilluns a dijous. 32 hores de curs per 235€.
  • Matrícula gratuïta i material inclòs en el preu.

Dates: del 4 al 28 de juliol.

CASALS SETMANALS D'ESTIU

Si tens entre 5 i 12 anys ja pots apuntar-te al nostre casal d'estiu, on gaudiràs millorant el teu anglès i fent nous amics.

Començarem al matí amb entretingudes classes d'anglès on treballarem especialment la comunicació. Les classes seran en grups petits separats per edat i nivell. Després d'això farem tot tipus de divertides activitats com jocs, concursos de preguntes, manualitats, karaoke, etc. una fantàstica oportunitat per millorar la confiança en l'expressió oral dels alumnes.

A més, hi haurà excursions per la ciutat on els nostres professors ensenyaran diferents llocs de la ciutat als alumnes, una divertida manera de conèixer nou vocabulari i enfortir la comprensió auditiva.

Els transports i les excursions estan inclosos en el preu, el dinar serà el que portin els mateixos alumnes. Viu un estiu de cinema!

Exemple de el programa:

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
09:00 a 11:00
English classes
English classes
English classes
English classes
Piscina

11:00 a 11:15

Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Piscina
11:15 a 14:00
Concurs
Excursió
Karaoke
Rodatge de cine
Piscina

Preus:

  1. Plan A, 105€/setmana: Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00.
  2. Plan C, 52€/setmana: Només classes, dilluns a dijous de 09:00 a 11:00.

Dates:

  • Del 27 de juny a l'1 de juliol.
  • Del 4 al 8 de juliol.
  • De l'11 al 15 de juliol.

CLASSES PARTICULARS PRESENCIALS I ONLINE

Aquesta opció és una manera fantàstica d'aprofitar cada minut millorant allò que més necessites i en l'horari que escullis: les classes particulars s'adapten a tu. Poden ser individuals, però també de 2 o 3 alumnes sempre que els nivells siguin compatibles. Consultan's i començem a treballar.