Campaments d'estiu al Regne UnitCampaments d'estiu al Regne Unit.

QUE NO S'ATURI EL TEU ANGLÈS!

Aquest estiu posem tots els mitjans perquè puguis seguir aprenent anglès amb nosaltres: classes en línia i presencials; classes per a nens i per a adults; cursos intensius mensuals i casals setmanals; classes grupals i també particulars. Tot això amb els nostres professors de sempre i prenent totes les mesures per garantir la teva seguretat. Ens entusiasma ensenyar, Vols aprendre amb nosaltres aquest estiu?

CURSOS INTENSIUS D'ESTIU PRESENCIALS I ONLINE

Comença l'estiu de forma ideal i aprèn anglès amb MacDaid Idiomes. Oferim cursos adaptats al teu nivell i necessitats. Aquest any a més de cursos a les nostres instal·lacions en grups molt reduïts, també oferirem cursos online perquè puguis aprendre des de casa.

Característiques:

 • Professors nadius i amb experiència.
 • Prova de nivell gratuïta i necessària abans de l'inici de curs excepte en nivells inicials.
 • Horaris: els grups d'adults seran per les tardes i els d'adolescents pels matins, l'horari exacte dependrà del nivell de cada alumne.
 • Grups de 2 hores de classe diàries de dilluns a dijous. 32 hores de curs per 215 €.
  Grups d'hora i mitja a el dia de dilluns a dijous: 24 hores per 165 €.
 • Matrícula gratuïta i material inclòs en el preu.

Dates: del 6 al 30 de juliol.

CASALS SETMANALS D'ESTIU PRESENCIALS

Si tens entre 6 i 12 anys ja pots apuntar-te al nostre casal d'estiu, on gaudiràs millorant el teu anglès i fent nous amics.

Començarem al matí amb entretingudes classes d'anglès on treballarem especialment la comunicació. Les classes seran en grups petits separats per edat i nivell. Després d'això farem tot tipus de divertides activitats com jocs, concursos de preguntes, manualitats, karaoke, etc. una fantàstica oportunitat per millorar la confiança en l'expressió oral dels alumnes.

A més, hi haurà excursions per la ciutat on els nostres professors ensenyaran diferents llocs de la ciutat als alumnes, una divertida manera de conèixer nou vocabulari i enfortir la comprensió auditiva.

Els transports i les excursions estan inclosos en el preu, el dinar serà el que portin els mateixos alumnes.

Viu un estiu de cinema!

Exemple de el programa:

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
09:00 a 11:00
English classes
English classes
English classes
English classes
Excursió

11:00 a 11:15

Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
Esmorzar
11:15 a 14:00
Concurs
Excursió
Karaoke
Teatre
Excursió

Preus:

 1. Plan A, 98€/setmana: Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00.
 2. Plan C, 48€/setmana: Només classes, dilluns a dijous de 09:00 a 11:00.

Dates:

 • Del 6 al 10 de juliol.
 • Del 13 al 17 de juliol.

NOTA: La entrega o recollida dels nens fora de l'horari previst és possible (consultar).

MINICURSOS SETMANALS ONLINE

Aprèn jugant! Descobreix un joc diferent en cada classe i diverteix-te amb els teus companys i el teu professor alhora que desenvolupes el teu anglès.

Els minicursos en línia estan destinats a alumnes de 7 a 11 anys. Farem grups petits i adaptats per edats. Classes de 45 minuts cada dia de dilluns a dijous.

Setmanes disponibles:

 • Del 13 al 17 de juliol.
 • Del 20 al 23 de juliol.
 • Del 27 al 30 de juliol.

Preu setmanal: 20€.

CLASSES PARTICULARS PRESENCIALS I ONLINE

Aquesta opció és una manera fantàstica d'aprofitar cada minut millorant allò que més necessites i en l'horari que escullis: les classes particulars s'adapten a tu. Poden ser individuals, però també de 2 o 3 alumnes sempre que els nivells siguin compatibles. Consultan's i començem a treballar.

VIATGE A GAL·LES, CHESTER I LIVERPOOL

Pluja, pintes, xai i fish and chips! Aquests han estat els nostres companys de viatge en l'última aventura de MacDaid Idiomes en terres de parla anglesa. Però els companys més importants han estat els nostres alumnes més intrèpids que han desafiat els elements del temporal i han gaudit de 5 fantàstics dies al nord de Gal·les i l'oest d'Anglaterra. Els castells del nord de Gal·les, els fantàstics paisatges del parc natural de Snowdonia, la ciutat medieval de Chester i Liverpool han estat les destinacions d'aquest any. Podeu gaudir de les millors imatges al nostre Facebook.