CURSOS D'ANGLÈS

A Idiomes Macdaid oferim cursos d'anglès per a públic de totes les edats i nivells. Les classes es desenvolupen totalment en anglès, formant grups homogenis d'acord amb l'edat i els coneixements del idioma. Les classes són dinàmiques, participatives i impartides per professors nadius i qualificats. Els cursos d'anglès es divideixen en cursos convencionals (d'octubre a juny), en cursos intensius, (mesos de juliol i setembre) i en cursos trimestrals. Desenvolupem les quatre habilitats per dominar l’dioma: entendre, parlar, llegir i escriure. 

Nens i adolescents

3 a 6 anys: Aprèn a través del joc!
L'edat ideal per iniciar-se amb els idiomes. Es comença a desenvolupar la comprensió oral i el vocabulari de manera natural mitjançant jocs, cançons i manualitats. Ja des de petits la comunicació amb els professors es realitza en l'idioma que estudien els alumnes.

7 a 11 anys: nous reptes i noves experiències.
Combinem noves i variades activitats ideades per desenvolupar l'expressió oral dels nois i noies amb l'ús del llibre donant un primer toc descriptiu de la gramàtica.

Adolescents: Reforça i consolida els teus coneixements.
Ampliem el treball en comprensió i expressió oral i escrita a la recerca dels millors resultats perquè el domini dels idiomes sigui el gran aliat dels nostres estudiants. Se segueix dedicant una gran part de l'aprenentatge a activitats lúdiques que motiven a l'alumne i potencien les seves habilitats amb l'idioma.

Joves i adults:

Arriba fins on vulguis arribar!
Oferim grups adaptats a cada nivell i necessitat perquè assoleixis els teus objectius laborals, personals o de carrera:

- Grups convencionals: Aconsegueix un aprenentatge equilibrat.
- Grups de preparació per a exàmens oficials: Aconsegueix el títol que necessites.
- Grups exclusius de conversa: Desenvolupa la teva comprensió i expressió oral.
- Classes particulars: Totalment adaptades a les teves necessitats.

Empreses:

Oferim a les empreses que ho desitgin cursos d'anglès per als seus treballadors, tant per grups com per a particulars. Les classes es duen a terme en l'horari més convenient per a l'empresa: matins, migdies o tardes, adaptant-nos en tot moment a les necessitats laborals dels alumnes. Aquestes classes es poden desenvolupar tant a la nostra escola com a les instal·lacions de l'empresa, sempre que a aquestes així els interessi i disposin de l'equipament necessari. 

Classes particulars:

A Idiomes Macdaid també impartim classes particulars, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada alumne. Les classes particulars permeten una gran flexibilitat d'horaris. 

Cursos intensius d'estiu:

Durant els mesos de juliol i setembre oferim els cursos intensius d'anglès que estan destinats a nens, joves i adults. Aquests cursos s'imparteixen cada dia de dilluns a dijous el que permet que l'aprenentatge sigui molt més ràpid.

ATENCIÓ! Ja tenim disponible la informació dels cursos intensius d'estiu Més informació aquí.