ACTIVITATS PER A ESTUDIANTS D'ANGLÈS

Estudiar a Idiomes Macdaid és una experiència que va molt més enllà de l'aprenentatge convencional. En acabar les hores de classe oferim una infinitat d'alternatives per gaudir aprenent: Viatges al Regne Unit i Irlanda, concerts, teatre, classes de conversa gratuïtes, festes... Experiències amb les que aprendre idiomes és molt més divertit. Cada any els nostres estudiants d'anglès tenen la fantàstica oportunitat de viatjar amb Idiomes Macdaid a països de parla anglesa per practicar la llengua de Shakespeare. 

Viatges d'estudi:

Adults i joves: Idiomes Macdaid col·labora amb el centre Foyle Language School. Els nostres alumnes tenen la possibilitat de realitzar cursos d'anglès a la ciutat de Derry, a Irlanda del Nord. Hi ha una gran flexibilitat pel que fa a la durada dels cursos, a més l'empresa ofereix allotjament a la seva residència o en famílies d'acollida. Alguns alumnes fins i tot poden treballar a Irlanda del Nord mentre estudien anglès ja que l'empresa s'encarrega de buscar feina a mitja jornada als estudiants que ho demanin. 

 

Nens i adolescents: Els nostres alumnes tenen la possibilitat de passar dues fantàstiques setmanes a campaments dell Regne Unit i Irlanda. Seleccionem complexos de campaments d'estiu escampats per les illes britàniques on els alumnes aprenen anglès jugant i coneixent altres alumnes de diferents nacionalitats amb els quals s'han de comunicar en anglès.

Escapades amb Idiomas Macdaid:

A més dels cursos a l'estranger els alumnes d'Idiomes Macdaid tenen l'oportunitat d'unir-se als nostres viatges de curta durada per Irlanda i el Regne Unit. Aquests viatges de 4 o 5 dies permeten als nostres alumnes practicar l'anglès, conèixer la cultura de les diferents regions i gaudir d'unes merescudes vacances en bona companyia. El proper destí de les nostres aventures és Irlanda del Nord. 

Classes de conversa gratuïtes:

Periòdicament oferim classes de conversa gratuïtes a la nostra escola. Aquestes classes són un complement perfecte per practicar anglès amb altres persones. Estan destinades a actuals alumnes d'Idiomes Macdaid i a antics alumnes.